Produkter

Salon Unique benytter og forhandler en række kvalitets hårprodukter, som du kan finde her på siden, eller kom ind i salonen for at se det store udvalg. Få samtidig tips om hvordan du bedst plejer dit hår. Nedenstående et udpluk af vores kvalitets sortiment.

HairLust Hair Gummies

HairLust Hair Gummies er lækre, sjove og velsmagende vingummi vitaminer til håret med et minimalt kalorieindhold. HairLust Hair Gummies er rig på vitaminer og mineraler, heriblandt Biotin og Zink som bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår, uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Det høje indhold af bl.a. Biotin, Folsyre, B5, B6 & B12 er den perfekte kombination til at vedligeholde og styrke håret indefra og ud.

Pris pr.stk kr. 249,00. Køb 2 og få den 3 gratis !

Olaplex

Olaplex består af et innovativt molekyle, som er fri for silikone og olier, men som beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling, så håret ikke knækker og spalter.

Juuce

Juuce er en dansk serie, inspireret af Australien. Den er fri for sulfater, parabener.Er varmebeskyttene og egnet til alle hårtyper Priser fra kr. 185.-

 

 

Ingredien

Gennem mange år har der været en tendens til at opdele en serie til hårpleje eller pelspleje som værende enten: En kemisk serie, en naturbaseret serie eller en økologisk serie.

I alle vores Ingredien produkter bestræbes der på at anvende gode, certificerede økologiske ingredienser i så stor en udstrækning som muligt, uden at det går ud over effekten og produkternes præstation.

Ydermere er der mulighed for at få alle produkter uden parfume, selvom Ingrediens produkter med parfume kun indeholder en meget lille mængde, og IKKE indeholder nogle af de 26 kraftigt allergifremkaldende deklarationspligtige duftstoffer.

 

Ingredien serien er Svanemærket, læs mere