Produkter

Salon Unique benytter og forhandler en række kvalitets hårprodukter, som du kan finde her på siden, eller kom ind i salonen for at se det store udvalg. Få samtidig tips om hvordan du bedst plejer dit hår. Nedenstående et udpluk af vores kvalitets sortiment.

Olaplex

Olaplex består af et innovativt molekyle, som er fri for silikone og olier, men som beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling, så håret ikke knækker og spalter.

Juuce

Juuce er en dansk serie, inspireret af Australien. Den er fri for sulfater, parabener.Er varmebeskyttene og egnet til alle hårtyper Priser fra kr. 229.-

 

 

Kevin Murphy

En mester af hans profession. Ingen forstår den transformerende effekt af hår bedre end Kevin Murphy. Hans arbejde har prydet forsiderne på de globale tidsskrifter verden over, og han har været ansvarlig for at sende teams af professionelle hårstylister ud til et utal af højtprofilerede modehuse. Efter at have været under uddannelse hos Vidal Sassoon i London, vendte Kevin Murphy tilbage til Australien for at etablere sig selv hos en af landets mest eftertragtede stylister.

Vi matcher netpriser